Grillpølser med nye kartofler, blomkålssalat og focaccia

4 personer

Ingredienser

800 gnye danske kartofler
400 ggrillpølser med ost
280 gfoccaciabrød
0.5 stkblomkål
70 grucola
285 gløse majs
100 gsmør
ketchup
salt
peber
dressing efter eget valg

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 28: Rucola, blomkål, foccaciabrød, grillpølser med ost, nye danske kartofler
  • 1

    Kog kartoflerne i saltet vand til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 10-12 minutter alt efter størrelsen.

  • 2

    Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne på en pande med olie.

  • 3

    Grill focacciabrødet eller rist det på en brødrister eller i ovnen.

  • 4

    Skyl blomkålen og skær i mindre stykker. Skyl rucolaen grundigt. Dræn majsene og bland det hele sammen med en dressing efter eget valg.

  • 5

    Server de grillede pølser med kartofler, salat, smør, focaccia og ketchup. Velbekomme!

Grillpølser med nye kartofler, blomkålssalat og focaccia