Grillpølser med nye kartofler, blomkålssalat og focaccia
4 personer
Ingredienser
800 g | nye danske kartofler |
400 g | grillpølser med ost |
280 g | foccaciabrød |
0.5 stk | blomkål |
70 g | rucola |
285 g | løse majs |
100 g | smør |
ketchup | |
salt | |
peber | |
dressing efter eget valg |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 28: Rucola, blomkål, foccaciabrød, grillpølser med ost, nye danske kartofler
- 1
Kog kartoflerne i saltet vand til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 10-12 minutter alt efter størrelsen.
- 2
Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne på en pande med olie.
- 3
Grill focacciabrødet eller rist det på en brødrister eller i ovnen.
- 4
Skyl blomkålen og skær i mindre stykker. Skyl rucolaen grundigt. Dræn majsene og bland det hele sammen med en dressing efter eget valg.
- 5
Server de grillede pølser med kartofler, salat, smør, focaccia og ketchup. Velbekomme!
