Måltidssalat med quinoa, spidskål og salatost. Hertil gomadressing
4 personer
Ingredienser
200 g | hvid quinoa |
200 g | gulerødder |
250 g | edamamebønner |
0.5 stk | spidskål |
75 g | syltede rødløg |
200 g | salatost i tern 3% |
gomadressing | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 29: Spidskål, gulerødder
- 1
Kog quinoaen efter anvisningen på posen og overhæld herefter med koldt vand.
- 2
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse. Kog gulerødderne i ca. 5 min. og lad edamamebønnerne koge med det sidste minut. Overhæld herefter grøntsagerne med koldt vand.
- 3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!
- 4
Vend quinoa, gulerødder, edamamebønner, spidskål, syltede rødløg og salatost sammen med gomadressingen. Smag til med salt og peber. Velbekomme!
