Måltidssalat med quinoa, spidskål og salatost. Hertil gomadressing

4 personer

Ingredienser

200 ghvid quinoa
200 ggulerødder
250 gedamamebønner
0.5 stkspidskål
75 gsyltede rødløg
200 gsalatost i tern 3%
gomadressing
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 29: Spidskål, gulerødder
  • 1

    Kog quinoaen efter anvisningen på posen og overhæld herefter med koldt vand.

  • 2

    Skræl gulerødderne og skær dem i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse. Kog gulerødderne i ca. 5 min. og lad edamamebønnerne koge med det sidste minut. Overhæld herefter grøntsagerne med koldt vand.

  • 3

    Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!

  • 4

    Vend quinoa, gulerødder, edamamebønner, spidskål, syltede rødløg og salatost sammen med gomadressingen. Smag til med salt og peber. Velbekomme!

Måltidssalat med quinoa, spidskål og salatost. Hertil gomadressing