Kyllingenudelret med peanuts
4 personer
Ingredienser
| 4 stk | kyllingebrystfilet |
| 1 spsk | stærk chilisauce |
| 1 spsk | karry |
| 1 stk | rød peberfrugt |
| 2 stk | løg |
| 4 fed | hvidløg |
| 200 g | peanuts |
| 1 pakke | nudler |
| sesamolie til stegning | |
| olivenolie til stegning |
Tilberedning
- 1
Skær kylling i strimler og vend med chilisauce og karry. Stil på køl i en halv time.
- 2
Skyl grøntsagerne. Skær peberfrugt i skiver, løg i både og hak hvidløg.
- 3
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
- 4
Varm wokken op og tilsæt olie. Tilsæt kød, grøntsager og peanuts og sauter det godt igennem i 7 minutter.
- 5
Tilsæt nudler og det meste af koriander. Vend det godt i retten.
- 6
Pynt med resten af koriander og servér straks.
