Mørbradsandwich med chilimayo
4 personer
Ingredienser
Sandwichfyld
4 stk | sprød sandwichbrød |
mørbrad af gris | |
1 pose | rucola |
1 stk | agurk |
Chilimayo
125 g | mayonnaise |
1 spsk | rød pesto |
0,5 stk | chili |
0,5 stk | citron |
2 spsk | sød chilisauce |
1 tsk | sennep |
1 tsk | paprika |
salt | |
peber |
Tilberedning
Mørbrad
- 1
Krydr mørbraden med salt og peber, og steg i et ildfast fad i ovnen i ca. 10-12 minutter ved 200°. Lad mørbraden køle helt. Du kan sagtens lave den dagen i forvejen eller bruge en rest fra aftensmaden.
Chilimayo
- 1
Skær chili i ringe og pres saft fra citron. Rør chili og citronsaft sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.
- 2
Stille dressingen på køl og lad den gerne trække et par timer inden servering.
Øvrigt sandwichfyld
- 1
Skyl rucola og skær agurk i skiver.
- 2
Lun brødet efter anvisning på pakken. Flæk brødet og smør et godt lag chilimayo på brødet.
- 3
Læg rucola i bunden, næst mørbradskiver og så agurkeskiver. Læg låget på sandwichen og servér straks.