Mørbradsandwich med chilimayo

4 personer

Ingredienser

Sandwichfyld

4 stksprød sandwichbrød
mørbrad af gris
1 poserucola
1 stkagurk

Chilimayo

125 gmayonnaise
1 spskrød pesto
0,5 stkchili
0,5 stkcitron
2 spsksød chilisauce
1 tsksennep
1 tskpaprika
salt
peber

Tilberedning

Mørbrad

  • 1

    Krydr mørbraden med salt og peber, og steg i et ildfast fad i ovnen i ca. 10-12 minutter ved 200°. Lad mørbraden køle helt. Du kan sagtens lave den dagen i forvejen eller bruge en rest fra aftensmaden.

Chilimayo

  • 1

    Skær chili i ringe og pres saft fra citron. Rør chili og citronsaft sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

  • 2

    Stille dressingen på køl og lad den gerne trække et par timer inden servering.

Øvrigt sandwichfyld

  • 1

    Skyl rucola og skær agurk i skiver.

  • 2

    Lun brødet efter anvisning på pakken. Flæk brødet og smør et godt lag chilimayo på brødet.

  • 3

    Læg rucola i bunden, næst mørbradskiver og så agurkeskiver. Læg låget på sandwichen og servér straks.

Mørbradsandwich med chilimayo