Fladbrød med kebab, marinerede løg og tzatziki

4 personer

Ingredienser

Tzatziki

3 dlgræsk yoghurt
0,5 stkagurk
3 tsksalt
2 fedhvidløg
2 stkcitron

Marinerede løg

2 stkrødløg
2 spskdild
2 spskolivenolie

Herudover

2 pakkerkebab
8 stkfladbrød
2 stkhjertesalat
250 gcherrytomat

Tilberedning

Tzatziki

  • 1

    Agurken rives på et groft rivejern.

  • 2

    Agurk vendes med salt og kommes i en sigte over en skål. Lad det trække i 30 minutter.

  • 3

    Pres overskydende saft fra agurken ud.

  • 4

    Rør agurk sammen med yoghurt og fintrevet hvidløg.

  • 5

    Smag til med salt, peber og en smule citronsaft og -skal.

Marinerede løg

  • 1

    Skær løget tyndet på et mandolinjern.

  • 2

    Vend det med olivenolie, dild, salt, peber og citronsaft.

  • 3

    Lad det gerne trække 15 minutter.

Det sidste

  • 1

    På en varm pande med en smule olie, steges kødet til det har taget en smule farve. Sørg for at have god varme på. Det skal stege cirka 2-3 minutter.

  • 2

    Lun fladbrødene i ovnen i 5 minutter ved 200°.

  • 3

    Pluk salaten og fordel på fladbrødene. Halver tomaterne og kom på sammen med tzatziki, kebab og løg.

  • 4

    Server eventuelt sammen med en smule chilisauce, hvis man skal have et lille kick.

Fladbrød med kebab, marinerede løg og tzatziki