Fladbrød med kebab, marinerede løg og tzatziki

4 personer

Ingredienser

Tzatziki

3 dlgræsk yoghurt
0,5 stkagurk
3 tsksalt
2 fedhvidløg
1 stkcitron

Marinerede løg

2 stkrødløg
2 spskdild
2 spskolivenolie
1 stkcitron

Herudover

2 pakkerkebab
8 stkfladbrød
2 stkhjertesalat
250 gcherrytomat

Tilberedning

Tzatziki

  • 1

    Riv agurk groft på et rivejern. Vend agurk med salt og kom i en sigte over en skål. Lad det trække i 30 minutter. Pres overskydende saft fra agurken ud.

  • 2

    Rør agurk sammen med yoghurt og fintrevet hvidløg. Smag til med salt, peber og en smule citronsaft og -skal.

Marinerede løg

  • 1

    Skær løg tyndt på et mandolinjern.

  • 2

    Vend løg med olivenolie, dild, citronsaft, salt og peber. Lad det gerne trække 15 minutter.

Det sidste

  • 1

    Steg kebabkødet efter anvisning på pakken.

  • 2

    Lun fladbrødene i ovnen i 5 minutter ved 200°.

  • 3

    Pluk salaten og fordel på fladbrødene. Halver tomaterne og kom på sammen med tzatziki, kebab og løg. Server eventuelt sammen med en smule chilisauce.

Fladbrød med kebab, marinerede løg og tzatziki