Fladbrød med kebab, marinerede løg og tzatziki
4 personer
Ingredienser
Tzatziki
| 3 dl | græsk yoghurt |
| 0.5 stk | agurk |
| 3 tsk | salt |
| 2 fed | hvidløg |
| 1 stk | citron |
Marinerede løg
| 2 stk | rødløg |
| 2 spsk | dild |
| 2 spsk | olivenolie |
| 1 stk | citron |
Herudover
| 2 pakker | kebab |
| 8 stk | fladbrød |
| 2 stk | hjertesalat |
| 250 g | cherrytomat |
Tilberedning
Tzatziki
- 1
Riv agurk groft på et rivejern. Vend agurk med salt og kom i en sigte over en skål. Lad det trække i 30 minutter. Pres overskydende saft fra agurken ud.
- 2
Rør agurk sammen med yoghurt og fintrevet hvidløg. Smag til med salt, peber og en smule citronsaft og -skal.
Marinerede løg
- 1
Skær løg tyndt på et mandolinjern.
- 2
Vend løg med olivenolie, dild, citronsaft, salt og peber. Lad det gerne trække 15 minutter.
Det sidste
- 1
Steg kebabkødet efter anvisning på pakken.
- 2
Lun fladbrødene i ovnen i 5 minutter ved 200°.
- 3
Pluk salaten og fordel på fladbrødene. Halver tomaterne og kom på sammen med tzatziki, kebab og løg. Server eventuelt sammen med en smule chilisauce.
