Poke bowl med pulled chicken, avocado og peanuts
4 personer
Ingredienser
500 g | pulled chicken |
250 g | sushiris |
125 g | sukkerærter |
300 g | gulerødder |
0.5 stk | agurk |
2 stk | snackpeber |
1 stk | avocado |
0.5 stk | spidskål |
1 stk | lime |
100 g | peanuts |
sød chilisauce | |
soya | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 29: Gulerødder, sukkerærter, pulled chicken
- 1
Tilbered pulled chicken som anvist på pakken og kog risene efter anvisningen på posen.
- 2
Skyl sukkerærterne og halver dem på langs. Skræl først gulerødderne som du plejer. Skræl herefter videre, så du får tynde strimler gulerod.
- 3
Skyl agurken og snackpeberne og skær begge dele i tynde stave. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Skær lime i både og anret det hele i små skåle eller på et fad.
- 4
Lad alle rundt om bordet sammensætte deres egen yndlings-bowl. Husk peanuts, sød chilisauce og soya på toppen. Velbekomme!
For mere smag: Top med friske koriander.
