Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chilisauce

4 personer

Ingredienser

Mørksej

4 stkmørksej
1 spskolie til stegning
1 tskkarry
salt
peber

Nudler

2 pakkernudler
1 stkbroccoli
1 stkchili
1 bundtforårsløg
1 dlsesamolie
200 gcashewnødder
4 dlsød chilisauce
2 dlvand
2 tsksoyasauce
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skær broccoli ud i små buketter. Snit chili og hak forårsløg fint.

  • 2

    Varm sesamolie op og rist cashewnødder i olien.

  • 3

    Tilsæt broccolibuketter, forårsløg og chili og lynsteg grøntsagerne sammen med cashewnødderne i et par minutter.

  • 4

    Tilsæt sød chilisauce, vand og soya og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Bring en gryde vand i kog og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte når de er færdigkogte.

  • 6

    Opvarm en pande op og tilsæt olie. Krydr mørksej salt og peber på begge sider. Drys den ene side med karry og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse.

  • 7

    Servér straks med nudler og tilbehør.

Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chilisauce