Mørksej med nudler, forårsløg, broccoli og sød chilisauce
4 personer
Ingredienser
Mørksej
| 4 stk | mørksej |
| 1 spsk | olie til stegning |
| 1 tsk | karry |
| salt | |
| peber |
Nudler
| 2 pakker | nudler |
| 1 stk | broccoli |
| 1 stk | chili |
| 1 bundt | forårsløg |
| 1 dl | sesamolie |
| 200 g | cashewnødder |
| 4 dl | sød chilisauce |
| 2 dl | vand |
| 2 tsk | soyasauce |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Skær broccoli ud i små buketter. Snit chili og hak forårsløg fint.
- 2
Varm sesamolie op og rist cashewnødder i olien.
- 3
Tilsæt broccolibuketter, forårsløg og chili og lynsteg grøntsagerne sammen med cashewnødderne i et par minutter.
- 4
Tilsæt sød chilisauce, vand og soya og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- 5
Bring en gryde med vand i kog og kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld nudlerne i en sigte, når de er færdigkogte.
- 6
Opvarm en pande op og tilsæt olie. Krydr mørksej med salt og peber på begge sider. Drys den ene side med karry og steg dem i 3-4 minutter på begge sider afhængig af tykkelse.
- 7
Servér straks med nudler og tilbehør.
