Cremet pasta med soltørrede tomater og feta. Hertil melon

4 personer

Ingredienser

350 gpasta penne
1 stkløg
2 fedhvidløg
140 gsoltørrede tomater i olie
0.5 spsktørret timian
2.5 dlkaffefløde
1 terninggrøntsagsbouillon
70 gfriske spinatblade
0.5 stkvandmelon
100 gsalatost i tern
1 stkcitron
olivenolie
peber
salt

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 28: Salatost i tern, vandmelon, friske spinatblade, soltørrede tomater i olie, pasta penne

Gruppe #1

  • 1

    Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand og salt.

  • 2

    Skræl løget og hvidløgene og skær begge dele i små tern. Skær de soltørrede tomater i mindre tern og steg løg, hvidløg og soltørrede tomater på en pande i lidt olie sammen med timian. Tilsæt fløde og smuldret bouillon og rør, til bouillonen er opløst.

  • 3

    Skyl spinaten grundigt og vend den I saucen. Smag til med salt, peber og saften fra en citron.

  • 4

    Skær melonen i skiver og server den cremede pasta penne toppet med smuldret salatost og med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!

Cremet pasta med soltørrede tomater og feta. Hertil melon