Cremet pasta med soltørrede tomater og feta. Hertil melon
4 personer
Ingredienser
350 g | pasta penne |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
140 g | soltørrede tomater i olie |
0.5 spsk | tørret timian |
2.5 dl | kaffefløde |
1 terning | grøntsagsbouillon |
70 g | friske spinatblade |
0.5 stk | vandmelon |
100 g | salatost i tern |
1 stk | citron |
olivenolie | |
peber | |
salt |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 28: Salatost i tern, vandmelon, friske spinatblade, soltørrede tomater i olie, pasta penne
Gruppe #1
- 1
Kog pastaen i en gryde med rigeligt vand og salt.
- 2
Skræl løget og hvidløgene og skær begge dele i små tern. Skær de soltørrede tomater i mindre tern og steg løg, hvidløg og soltørrede tomater på en pande i lidt olie sammen med timian. Tilsæt fløde og smuldret bouillon og rør, til bouillonen er opløst.
- 3
Skyl spinaten grundigt og vend den I saucen. Smag til med salt, peber og saften fra en citron.
- 4
Skær melonen i skiver og server den cremede pasta penne toppet med smuldret salatost og med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!
