Stegte ris med kylling og æg

4 personer

Ingredienser

200 gris
1 stkløg
125 ggulerødder
125 gsukkerærter
0.5 stkspidskål
300 gkyllingefilet
4 stkæg
3 spsksoya
3 spskfiskesauce
sesamolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 29: Æg, kyllingefilet, spidskål, sukkerærter, gulerødder
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Pil skrællen af løget og skræl gulerødderne. Skær løg og gulerødder i små tern. Skær sukkerærterne i halve og snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

  • 3

    Skær kyllingefileterne i tynde skiver. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

  • 4

    Pisk æggene sammen i en skål. Varm en wok op med olie og steg æggene til bløde røræg - de skal blot lige have sat sig. Stil dem til side.

  • 5

    Kom lidt mere olie i wokken og steg kyllingestykkerne. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg dem sammen med kyllingen. Tilsæt ris, røræg, soya og fiskesauce og rør rundt i wokken, mens du steger. Smag til med mere soya.

  • 6

    Server de stegte ris med sprøde grøntsager, kylling og æg. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med limesaft og friske krydderurter.
Stegte ris med kylling og æg