Sukkerærter med teriyaki

2 personer

Ingredienser

125 gsukkerærter
1 poseTeriyaki
0.5 pottepurløg
Salt, gerne flagesalt

Tilberedning

  • 1

    Bring en gryde med letsaltet vand i kog.

  • 2

    Mens vandet varmer op, fyld en lille skål med iskoldt vand.

  • 3

    Når vandet i gryden koger, hæld da sukkerærterne i – lad dem blanchere let i 20-30 sek. alt efter smag og behag – kom dem direkte i isvand og lad dem køle af.

  • 4

    Saml de afdryppede sukkerærter i små stakke eller bundter af 6-9 stk. skær et lille hul i teriyaki-posen og dryp / tegn med saucen hen over hvert bundt. Drys evt. med purløg & et lille flagesalt.

Anret denne som en nem, hurtig og frisk forårs snack eller en sprød garniture til aftensmaden.
Sukkerærter med teriyaki