Opskrifter & inspiration

Avokado med panch phoron

Fransk pølseret

Løgsuppe med gratinerede brød

Fiskefilet med fyldig karrysovs og pak choi. Hertil ris

Andelår med brunede kartofler, grønkålssalat og brun sovs

Risengrød tilberedt under dynen og serveret med bærkompot

Fiskefilet med æg og tomat på rugbrød

Kyllingedeller med flødekartofler og bønnesalat

Bowl med varmrøget laks og spejlæg

Risengrød med clementinkompot, bacon og kanelsukker

Pasta med hakket grønt, grøntsagsblanding og tomatsauce

Pita med falafel og ærte-bønne creme

Falafler med efterårsblanding og Tikka Masala

Cremet pasta med hakket grønt

Pølsemix med fritter, kålpølser og karry. Hertil salat med feta og tomat

Tomat med fransk vinaigrette

Frisk pasta med cremet kylling og bacon. Hertil salat

Bagels med laks og æg. Hertil sprød salat

Juleskinke serveret med kartofler, hvid sauce og salat - til to dage

Vegetariske tarteletter med champignoner og spinat. Hertil rødkålssalat