Mørt blomkål med panch phoron
Ingredienser
1 stk | blomkål |
600 ml | vand |
600 ml | mælk |
1 pose | Panch Phoron |
olivenolie | |
0.5 stk | citron |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
kom vand og mælk i en stor gryde – der skal være plads til et helt blomkål. Skær alle blade/stokke af blomkålen. Kom det ned i gryden til mælk/vand.
- 2
Kog blomkålen op. Lad det simre ved middelhøj varme i 20-25 minutter. Tjek gerne blomkålen efter 15 minutter med en kniv – det skal være mørt, men må stadig gerne have bid.
- 3
Når blomkålen er færdig, tages det op af mælken og dryppes af. Skær blomkålen ud i ønskede stykker. Drys med flagesalt, sort peber, et par dryp citronsaft og olivenolie samt posen med panch phoron.
