Mørt blomkål med panch phoron

Ingredienser

1 stkblomkål
600 mlvand
600 mlmælk
1 posePanch Phoron
olivenolie
0.5 stkcitron
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    kom vand og mælk i en stor gryde – der skal være plads til et helt blomkål. Skær alle blade/stokke af blomkålen. Kom det ned i gryden til mælk/vand.

  • 2

    Kog blomkålen op. Lad det simre ved middelhøj varme i 20-25 minutter. Tjek gerne blomkålen efter 15 minutter med en kniv – det skal være mørt, men må stadig gerne have bid.

  • 3

    Når blomkålen er færdig, tages det op af mælken og dryppes af. Skær blomkålen ud i ønskede stykker. Drys med flagesalt, sort peber, et par dryp citronsaft og olivenolie samt posen med panch phoron.

Mørt blomkål med panch phoron