Burger med pølse
4 personer
Ingredienser
Bøffer og pølser
| 400 g | hakket oksekød | 
| 8 tsk | paprika | 
| 1 pakke | sønderjysk pølse | 
| salt | |
| peber | 
Dressing
| 1 dl | tomatketchup | 
| 2 dl | mayonnaise | 
| 0.5 stk | citron | 
| 1 stk | chili | 
| 1 spsk | paprika | 
| Frisk peberrod | |
| salt | |
| peber | 
Tilbehør
| 4 stk | burgerbolle | 
| 2 stk | tomat | 
| 1 stk | rødløg | 
| dijon sennep | |
| salatblade | 
Tilberedning
Bøffer og pølser
- 1Form farsen til bøffer. Krydr med paprika, salt og peber. 
- 2Skær pølserne på langs, og steg dem i lidt olie. 
- 3Lad dem stege næsten færdig inden bøfferne kommer på panden. Da pølserne har masser af smag, er det en god ide at stege bøfferne i pølsefedtet. Steg bøfferne i ca. 5 minutter på hver side. 
Dressing
- 1Pres saft fra citron og hak chili. Rør sammen med de resterende ingredienser til dressingen. 
- 2Smag til med peberrod. 
Tilbehør
- 1Skyl salat. Skær tomat og rødløg i skiver. 
- 2Lun burgerbollerne og smør bundene med dijonsennep. Læg salatblade ovenpå og top med en bøf på hver. Kom burgerdressing ovenpå og skiver af rødløg. Til sidst lægges et par skiver kålpølse på toppen. 
- 3Smør dressing på låget og luk burgeren. Servér med tomatskiver til. 
