Burger med pølse
4 personer
Ingredienser
Bøffer og pølser
400 g | hakket oksekød |
8 tsk | paprika |
salt | |
peber | |
1 pakke | sønderjysk pølse |
Dressing
1 dl | tomatketchup |
2 dl | mayonnaise |
0,5 stk | citron |
peberrod | |
1 stk | chili |
1 spsk | paprika |
salt | |
peber |
Tilbehør
4 stk | burgerbolle |
dijon sennep | |
salatblade | |
2 stk | tomat |
1 stk | rødløg |
Tilberedning
Bøffer og pølser
- 1
Form farsen til bøffer. Krydr med paprika, salt og peber.
- 2
Skær pølserne på langs, og steg dem i lidt olie.
- 3
Lad dem stege næsten færdig inden bøfferne kommer på panden. Da pølserne har masser af smag, er det en god ide at stege bøfferne i pølsefedtet. Steg bøfferne i ca. 5 minutter på hver side.
Dressing
- 1
Pres saft fra citron og hak chili. Rør sammen med de resterende ingredienser til dressingen.
- 2
Smag til med peberrod.
Tilbehør
- 1
Skyl salat. Skær tomat og rødløg i skiver.
- 2
Lun burgerbollerne og smør bundene med dijonsennep. Læg salatblade ovenpå og top med en bøf på hver. Kom burgerdressing ovenpå og skiver af rødløg. Til sidst lægges et par skiver kålpølse på toppen.
- 3
Smør dressing på låget og luk burgeren. Servér med tomatskiver til.