Stegte ris med soya, kylling og broccoli

4 personer

Ingredienser

500 gbasmatiris
1 dlsoya
1,5 stkingefær
2 stkporre
3 fedhvidløg
1 stkbroccoli
400 gkyllingebryst
4 spskkarry
1 bundtforårsløg
1 stklime
0,5 bundtkoriander
1 stkæg
1 stkfrisk chili
1 spsksesamolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Kog risene dagen før, du skal lave retten.

  • 2

    Skær broccoli i buketter og porrer i skiver. Riv ingefær, hak forårsløg, og skær hvidløg og chili i skiver.

  • 3

    Skær kyllingebryst i tern og krydr i halvdelen af karryen.

  • 4

    Steg kylling og krydr med salt og peber. Tilsæt porrer og broccoli. Når panden er godt varm tilsættes risene. Tilsæt resten af karryen.

  • 5

    Tilsæt chili, ingefær og forårsløg og sautér. Tilsæt hvidløg.

  • 6

    Slå et æg ud i retten. Det samler retten og gør den cremet og lækker. Tilsæt limesaft.

  • 7

    Lad retten stå i 5 minutter og tilsæt sesamolie, lidt soya og lidt koriander eller evt. basilikum. Krydr med peber. Pas på med salt, da soyaen i forvejen tilfører salt til retten.

Stegte ris med soya, kylling og broccoli