Stegte ris med soya, kylling og broccoli
4 personer
Ingredienser
500 g | basmatiris |
1 dl | soya |
1,5 stk | ingefær |
2 stk | porre |
3 fed | hvidløg |
1 stk | broccoli |
400 g | kyllingebryst |
4 spsk | karry |
1 bundt | forårsløg |
1 stk | lime |
0,5 bundt | koriander |
1 stk | æg |
1 stk | frisk chili |
1 spsk | sesamolie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kog risene dagen før, du skal lave retten.
- 2
Skær broccoli i buketter og porrer i skiver. Riv ingefær, hak forårsløg, og skær hvidløg og chili i skiver.
- 3
Skær kyllingebryst i tern og krydr i halvdelen af karryen.
- 4
Steg kylling og krydr med salt og peber. Tilsæt porrer og broccoli. Når panden er godt varm tilsættes risene. Tilsæt resten af karryen.
- 5
Tilsæt chili, ingefær og forårsløg og sautér. Tilsæt hvidløg.
- 6
Slå et æg ud i retten. Det samler retten og gør den cremet og lækker. Tilsæt limesaft.
- 7
Lad retten stå i 5 minutter og tilsæt sesamolie, lidt soya og lidt koriander eller evt. basilikum. Krydr med peber. Pas på med salt, da soyaen i forvejen tilfører salt til retten.