Helstegt mørbrad i baconsvøb

4 personer

Ingredienser

Mørbrad

1 stkmørbrad af gris
fedtstof til stegning
1 pakkebacon
salt
peber

Tilbehør

4 stkbagekartoffel
1 bakkechampignon
kryddersmør
2 poserblandet grøn salat
3 stktomat

Tilberedning

Mørbrad

  • 1

    Afpuds mørbraden. Steg mørbraden godt af på en pande med fedtstof. Krydr med salt og peber.

  • 2

    Sno baconskiverne rundt om mørbraden. Lad dem overlappe lidt og sæt enderne sammen med kødnåle.

  • 3

    Læg mørbraden i et ovnfast fad. Steges i ovnen i ca. 25-30 minutter ved 200°. Vend mørbraden ca. halvvejs i stegetiden.

Tilbehør

  • 1

    Server med champignoner ristet i smør, bagte kartofler, kryddersmør og en blandet grøn salat med tomater.

Helstegt mørbrad i baconsvøb