Helstegt mørbrad i baconsvøb
4 personer
Ingredienser
Mørbrad
| 1 stk | mørbrad af gris |
| 1 spsk | fedtstof til stegning |
| 1 pakke | bacon |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| 4 stk | bagekartoffel |
| 1 bakke | champignon |
| kryddersmør | |
| 2 poser | blandet grøn salat |
| 3 stk | tomat |
Tilberedning
Mørbrad
- 1
Afpuds mørbraden. Steg mørbraden godt af på en pande med fedtstof. Krydr med salt og peber.
- 2
Sno baconskiverne rundt om mørbraden. Lad dem overlappe lidt og sæt enderne sammen med kødnåle.
- 3
Læg mørbraden i et ovnfast fad. Steg i ovnen i ca. 25-30 minutter ved 200°. Vend mørbraden ca. halvvejs i stegetiden.
Tilbehør
- 1
Server med champignoner ristet i smør, bagte kartofler, kryddersmør og en blandet grøn salat med tomater.
