Fuldkornstortilla med laks
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
6 stk | fuldkornstortilla |
1 stk | rød chili |
4 spsk | dild |
120 g | friskost (max 11% fedt) |
4 tsk | tomatpuré |
20 g | pinjekerner |
200 g | røget laks |
100 g | rucolasalat |
Tilbehør
2 stk | agurk |
4 stk | appelsin |
Tilberedning
Tortilla med laks
- 1
Skyl chili og rens for kerner. Skyl dild. Hak chili og dild fint.
- 2
Bland en dressing af friskost, tomatpure, chili og dild.
- 3
Hak pinjekernerne groft og bland i dressingen.
- 4
Fordel dressingen på tortillaerne og top med rucula og røget laks skåret i strimler.
- 5
Rul tortillaerne sammen. Skær dem i halve og pak dem stramt ind i husholdningsfilm, så de holder sig friske.
- 6
Skyl agurk og appelsin og skær i stave/både.
- 7
Servér tortillaerne med tilbehøret til.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.