Fuldkornstortilla med laks

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

6 stkfuldkornstortilla
1 stkrød chili
4 spskdild
120 gfriskost (max 11% fedt)
4 tsktomatpuré
20 gpinjekerner
200 grøget laks
100 grucolasalat

Tilbehør

2 stkagurk
4 stkappelsin

Tilberedning

Tortilla med laks

  • 1

    Skyl chili og rens for kerner. Skyl dild. Hak chili og dild fint.

  • 2

    Bland en dressing af friskost, tomatpure, chili og dild.

  • 3

    Hak pinjekernerne groft og bland i dressingen.

  • 4

    Fordel dressingen på tortillaerne og top med rucula og røget laks skåret i strimler.

  • 5

    Rul tortillaerne sammen. Skær dem i halve og pak dem stramt ind i husholdningsfilm, så de holder sig friske.

  • 6

    Skyl agurk og appelsin og skær i stave/både.

  • 7

    Servér tortillaerne med tilbehøret til.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Fuldkornstortilla med laks