Stegte ris med oksekød og champignon
4 personer
Ingredienser
400 g | hakket oksekød |
1 stk | løg |
1 bakke | champignon |
1 pose | sukkerærter |
1 bakke | cherrytomat |
1 spsk | olie |
4 dl | ris |
6 dl | vand |
1 tsk | oregano |
salt | |
peber | |
brød |
Tilberedning
- 1
Hak løg. Skyl, rens og skær champignon i skiver.
- 2
Brun oksekød i olie i en sauterpande eller gryde sammen med hakket løg.
- 3
Tilsæt champignon og lad dem svitse med. Tilsæt ris, oregano, salt, og peber. Rør rundt.
- 4
Tilsæt vand. Læg låg på og lad retten simre i 15 min. Sluk for varmen og lad retten stå i 10 min.
- 5
Skær sukkerærter i mindre stykker og tomater i halve. Steg dem kort på en varm pande og smag til med salt og peber og anret blandingen over retten.
- 6
Server med godt brød.