Stegte ris med oksekød og champignon

4 personer

Ingredienser

400 ghakket oksekød
1 stkløg
1 bakkechampignon
1 posesukkerærter
1 bakkecherrytomat
1 spskolie
4 dlris
6 dlvand
1 tskoregano
salt
peber
brød

Tilberedning

  • 1

    Hak løg. Skyl, rens og skær champignon i skiver.

  • 2

    Brun oksekød i olie i en sauterpande eller gryde sammen med hakket løg.

  • 3

    Tilsæt champignon og lad dem svitse med. Tilsæt ris, oregano, salt, og peber. Rør rundt.

  • 4

    Tilsæt vand. Læg låg på og lad retten simre i 15 min. Sluk for varmen og lad retten stå i 10 min.

  • 5

    Skær sukkerærter i mindre stykker og tomater i halve. Steg dem kort på en varm pande og smag til med salt og peber og anret blandingen over retten.

  • 6

    Server med godt brød.

Stegte ris med oksekød og champignon