Lynhurtig kylling i hjerteblade

4 personer

Ingredienser

2 spskgroftskåret ingefær
1 stkbroccoli
8 fedhvidløg
0,5 stkchili
1 stkøkologisk appelsin
1 bakkehjertebladsalat
560 gkyllingefilet
2 spsksesamolie
1,5 spskkarry
1 tsksesamfrø
100 gsmør
1 dlsoya
1 bundtcitronmelisse

Tilberedning

  • 1

    Skræl og skær ingefær groft. Skyl og del broccoli i buketter. Skær hvidløg og chili i skiver. Pres halvdelen af appelsin. Skyl hjertebladene.

  • 2

    Skær kylling i strimler og kom på en varm pande med lidt sesamolie. Steg det godt af sammen med ingefær.

  • 3

    Tilsæt karry, sesamfrø, hvidløg, smør og endnu en smule sesamolie. Kom saften af den resterende halve appelsin henover.

  • 4

    Tilsæt broccoli, en smule soya og chili. Steg ikke for længe, da broccoli og chili skal være sprød.

  • 5

    Kom hjerteblade på tallerkenen. Riv en anelse appelsinskal over. Læg kylling og broccoli oven på samt chili og en anelse af væden. Pynt med lidt frisk citronmelisse.

Lynhurtig kylling i hjerteblade