Lynhurtig kylling i hjerteblade
4 personer
Ingredienser
| 2 spsk | groftskåret ingefær |
| 1 stk | broccoli |
| 8 fed | hvidløg |
| 0.5 stk | chili |
| 1 stk | appelsin |
| 1 bakke | hjertebladsalat |
| 560 g | kyllingefilet |
| 2 spsk | sesamolie |
| 1.5 spsk | karry |
| 1 tsk | sesamfrø |
| 100 g | smør |
| 1 dl | soya |
Tilberedning
- 1
Skræl og skær ingefær groft. Skyl og del broccoli i buketter. Skær hvidløg og chili i skiver. Pres halvdelen af appelsin. Skyl hjertebladene.
- 2
Skær kylling i strimler og kom på en varm pande med lidt sesamolie. Steg det godt af sammen med ingefær.
- 3
Tilsæt karry, sesamfrø, hvidløg, smør og endnu en smule sesamolie. Kom saften af den resterende halve appelsin henover.
- 4
Tilsæt broccoli, en smule soya og chili. Steg ikke for længe, da broccoli og chili skal være sprød.
- 5
Kom hjerteblade på tallerkenen. Riv en anelse appelsinskal over. Læg kylling og broccoli oven på samt chili og en anelse af væden.
Tip: Pynt med lidt frisk citronmelisse.
