Asiatisk kyllingesalat med cashewnødder og abrikoser
Ingredienser
1 pakke | kyllingefilet |
1 stk | iceberg salat |
200 g | tørret abrikoser |
1 bakke | slikærter |
1 bundt | forårsløg |
2 poser | cashewnødder |
1 bundt | friske koriander |
limesaft | |
sesamolie til stegning |
Marinade
1 spsk | mango chutney |
1 spsk | sojasauce |
2 spsk | sesamolie |
2 spsk | mild chilisauce |
salt | |
peber |
Tilberedning
Tip: for at undgå at marinaden bliver for stærk, så start med at brug det halve chilisauce.
- 1
Lav marinaden og lad kyllingekødet marinere – gerne dagen før eller samme dag om morgen.
- 2
Varm en pande og tilsæt kylling, der vendes efter 3-4 min.
- 3
Tilsæt halverede abrikoser, hele og rensede forårsløg, slikærter, lidt limesaft og et skvæt sesamolie, hakket koriander og cashewnødder.
- 4
Anret retten på et stort fad og pynt med salat efter eget valg. Servér straks.