Asiatisk kyllingesalat med cashewnødder og abrikoser

Ingredienser

1 pakkekyllingefilet
1 stkiceberg salat
200 gtørret abrikoser
1 bakkeslikærter
1 bundtforårsløg
2 posercashewnødder
1 bundtfriske koriander
limesaft
sesamolie til stegning

Marinade

1 spskmango chutney
1 spsksojasauce
2 spsksesamolie
2 spskmild chilisauce
salt
peber

Tilberedning

Tip: for at undgå at marinaden bliver for stærk, så start med at brug det halve chilisauce.
  • 1

    Lav marinaden og lad kyllingekødet marinere – gerne dagen før eller samme dag om morgen.

  • 2

    Varm en pande og tilsæt kylling, der vendes efter 3-4 min.

  • 3

    Tilsæt halverede abrikoser, hele og rensede forårsløg, slikærter, lidt limesaft og et skvæt sesamolie, hakket koriander og cashewnødder.

  • 4

    Anret retten på et stort fad og pynt med salat efter eget valg. Servér straks.

Asiatisk kyllingesalat med cashewnødder og abrikoser