Opskrifter & inspiration

Stegte ris med spejlæg og mini-forårsruller

Fiskedeller serveret med kartoffeltern og broccoli. Hertil grov remoulade

Frisk pasta med grøntsager i cremet hvidløgssauce

Vikingegryde med oksekød, cocktailpølser og kartofler - til to dage

Frisk pasta med kødsauce og parmesan. Hertil melon

Små forårsruller serveret med ris og stegte grøntsager med æg

Kebabret med grøntsager, fritter og creme fraiche dressing

Karamelliseret spidskål med dukkah

Pita med dåvildt

Paneret krondyr med smørsauce og kartofler

Mørbradbøffer med bløde løg og champignon i flødesovs. Hertil pasta

Ristaffel med kylling og karrysovs

Mørbradgryde med ris og salat - til to dage

Lasagnette med oksekød og mornaysauce. Hertil mangosalat

Måltidssalat med couscous, pesto og spejlæg

Kyllingelår med ovnkartofler. Hertil svampesauce og salat

Kartoffelomelet med spinat. Hertil rugbrød med friskost og vindruer

Knoldselleri puré med balsamico glace

Salat med spidskål og citrusfrugter

Andeburger