Penne arrabiata
4 personer
Ingredienser
500 g | pasta penne |
4 stk | tomater |
1 dåse | flåede tomater |
1 stk | hel hvidløg |
0,5 bundt | basilikum |
1 tsk | tørret chili |
1 stk | økologisk citron |
100 g | parmesan |
1 dl | olivenolie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Hak tomater og løg i små tern. Skær hvidløg og chili i så tynde skiver som muligt.
- 2
Brun hvidløgsskiverne i olivenolie og tilsæt chili. Krydr med peber. Tilføj løg.
- 3
Bring vand med lidt salt i kog, og kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem lidt vand i gryden, når pasten er færdigkogt.
- 4
Tilsæt tomater til gryden med hvidløg og løg. Tilsæt også tomater, revet citronskal og tørret chili.
- 5
Kom pastaen i saucen og hæld lidt pastavand ved. Lad retten simre i 5 minutter til pastaen er færdig.
- 6
Riv lidt parmesan i retten. Resten af parmesanen rives over den færdige ret og pyntes med basilikumblade.