Penne arrabiata
4 personer
Ingredienser
| 500 g | pasta penne |
| 4 stk | tomater |
| 1 dåse | flåede tomater |
| 2 fed | hvidløg |
| 0.5 bundt | basilikum |
| 1 tsk | tørret chili |
| 1 stk | frisk chili |
| 1 stk | løg |
| 1 stk | økologisk citron |
| 100 g | parmesan |
| olie til stegning | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Hak tomater og løg i små tern. Skær hvidløg og chili i så tynde skiver som muligt.
- 2
Brun hvidløgsskiverne i olivenolie og tilsæt chili. Krydr med peber. Tilføj løg.
- 3
Bring vand med lidt salt i kog, og kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem lidt vand i gryden, når pasten er færdigkogt.
- 4
Tilsæt tomater til gryden med hvidløg og løg. Tilsæt også flåede tomater, revet citronskal og tørret chili.
- 5
Kom pastaen i saucen og hæld lidt pastavand ved. Lad retten simre i 5 minutter til pastaen er færdig.
- 6
Riv lidt parmesan i retten. Resten af parmesanen rives over den færdige ret og pyntes med basilikumblade.
