Penne arrabiata

4 personer

Ingredienser

500 gpasta penne
4 stktomater
1 dåseflåede tomater
1 stkhel hvidløg
0,5 bundtbasilikum
1 tsktørret chili
1 stkøkologisk citron
100 gparmesan
1 dlolivenolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Hak tomater og løg i små tern. Skær hvidløg og chili i så tynde skiver som muligt.

  • 2

    Brun hvidløgsskiverne i olivenolie og tilsæt chili. Krydr med peber. Tilføj løg.

  • 3

    Bring vand med lidt salt i kog, og kog pastaen efter anvisning på pakken. Gem lidt vand i gryden, når pasten er færdigkogt.

  • 4

    Tilsæt tomater til gryden med hvidløg og løg. Tilsæt også tomater, revet citronskal og tørret chili.

  • 5

    Kom pastaen i saucen og hæld lidt pastavand ved. Lad retten simre i 5 minutter til pastaen er færdig.

  • 6

    Riv lidt parmesan i retten. Resten af parmesanen rives over den færdige ret og pyntes med basilikumblade.

Penne arrabiata