Sprødstegt kylling med nudler og dip
4 personer
Ingredienser
| 250 g | nudler |
| 0.5 stk | spidskål |
| 1 stk | porre |
| 2 stk | gulerod |
| 2 spsk | kokosolie |
| 1 spsk | sesamolie |
| 2 spsk | rød karrypasta |
| 400 ml | kokosmælk |
| 2 tsk | fiskesauce |
| 2 spsk | sojasauce |
| 100 g | bønnespirer |
Kylling
| 300 g | kyllingeinderfilet |
| kokosolie | |
| 2 spsk | sesamolie |
| 2 stk | æg |
| 200 g | rasp |
Pynt
| koriander |
Tilbehør
| edamamebønner | |
| chilimayo | |
| Sweet chilisauce |
Tilberedning
Tip: Retten pyntes med frisk koriander og serveres med bønner samt chilimayo eller sød chilisauce som dip. I stedet for almindelig rasp, kan man med fordel bruge pankorasp.
- 1
Start med at koge nudlerne efter anvisning på pakken og skyld dem derefter kort i koldt vand.
- 2
Snit spidskål, porre og gulerødder i tynde strimler og svits dem i kokos- og sesamolie.
- 3
Rør derefter karrypastaen ud i grøntsagerne og tilsæt kokosmælk, fiskesauce og soja og lad retten simre.
- 4
Kort inden servering tilsættes bønnespirerne samt nudlerne og retten røres godt sammen.
Kylling
- 1
Varm kokosolie i en pande, således at der er ca. 3-4 mm olie og tilsæt sesamolie.
- 2
Vend kyllingeinderfileterne i æg og rul dem herefter i rasp.
- 3
Steg kyllingen på begge sider i ca. 2½-3 minutter på hver side ved høj varme, således at paneringen bliver gylden.
