Sprødstegt kylling med nudler og dip
4 personer
Ingredienser
250 g | nudler |
0,5 stk | spidskål |
1 stk | porre |
2 stk | gulerod |
2 spsk | kokosolie |
1 spsk | sesamolie |
2 spsk | rød karrypasta |
400 ml | kokosmælk |
2 tsk | fiskesauce |
2 spsk | sojasauce |
100 g | bønnespirer |
Kylling
300 g | kyllingeinderfilet |
kokosolie | |
2 spsk | sesamolie |
2 stk | æg |
200 g | rasp |
Pynt
koriander |
Tilbehør
edamamebønner | |
chilimayo | |
Sweet chilisauce |
Tilberedning
Tip: Retten pyntes med frisk koriander og serveres med bønner samt chilimayo eller sød chilisauce som dip. I stedet for almindelig rasp, kan man med fordel bruge pankorasp.
- 1
Start med at koge nudlerne efter anvisning på pakken og skyld dem derefter kort i koldt vand.
- 2
Snit spidskål, porre og gulerødder i tynde strimler og svits dem i kokos- og sesamolie.
- 3
Rør derefter karrypastaen ud i grøntsagerne og tilsæt kokosmælk, fiskesauce og soja og lad retten simre.
- 4
Kort inden servering tilsættes bønnespirerne samt nudlerne og retten røres godt sammen.
Kylling
- 1
Varm kokosolie i en pande, således at der er ca. 3-4 mm olie og tilsæt sesamolie.
- 2
Vend kyllingeinderfileterne i æg og rul dem herefter i rasp.
- 3
Steg kyllingen på begge sider i ca. 2½-3 minutter på hver side ved høj varme, således at paneringen bliver gylden.