Sprødstegt kylling med nudler og dip

4 personer

Ingredienser

250 gnudler
0,5 stkspidskål
1 stkporre
2 stkgulerod
2 spskkokosolie
1 spsksesamolie
2 spskrød karrypasta
400 mlkokosmælk
2 tskfiskesauce
2 spsksojasauce
100 gbønnespirer

Kylling

300 gkyllingeinderfilet
kokosolie
2 spsksesamolie
2 stkæg
200 grasp

Pynt

koriander

Tilbehør

edamamebønner
chilimayo
Sweet chilisauce

Tilberedning

Tip: Retten pyntes med frisk koriander og serveres med bønner samt chilimayo eller sød chilisauce som dip. I stedet for almindelig rasp, kan man med fordel bruge pankorasp.
  • 1

    Start med at koge nudlerne efter anvisning på pakken og skyld dem derefter kort i koldt vand.

  • 2

    Snit spidskål, porre og gulerødder i tynde strimler og svits dem i kokos- og sesamolie.

  • 3

    Rør derefter karrypastaen ud i grøntsagerne og tilsæt kokosmælk, fiskesauce og soja og lad retten simre.

  • 4

    Kort inden servering tilsættes bønnespirerne samt nudlerne og retten røres godt sammen.

Kylling

  • 1

    Varm kokosolie i en pande, således at der er ca. 3-4 mm olie og tilsæt sesamolie.

  • 2

    Vend kyllingeinderfileterne i æg og rul dem herefter i rasp.

  • 3

    Steg kyllingen på begge sider i ca. 2½-3 minutter på hver side ved høj varme, således at paneringen bliver gylden.

Sprødstegt kylling med nudler og dip