Cremet pasta med hakket grønt
4 personer
Ingredienser
| 350 g | pasta |
| 2 stk | løg |
| 1 pose | frosne ærter |
| 450 g | hakket grønt |
| 400 g | svampemix |
| 2.5 dl | fløde |
| 1 spsk | smagsneutral olie |
| peber | |
| salt | |
| 0.5 potte | persille |
| 2 stk | øko citroner |
| Parmesan |
Tilberedning
- 1
Kog pasta efter anvisningen på posen.
- 2
Rens svampene og skær dem i ¼ (eller halve – afhængigt af størrelsen). Varm en pande op med smagsneutral olie og steg svampene på panden til de er gyldne og kom fintsnittede løg ved.
- 3
Kom fløde på panden og lad det kog let ind, til det tykner.
- 4
Lige inden servering tilsættes de frosne ærter sammen med Naturli’ hakket grønt.
- 5
Smag det hele til med sort peber, salt og masser af friskrevet citronskal og lidt saft.
- 6
Lige inden servering, vendes pastaen sammen med finthakket persille.
- 7
Riv lidt parmesan henover lige inden servering.
