Glutenfri tortilla med and og gomadressing
4 personer
Ingredienser
| 4 stk | Glutenfri tortillas |
| 600 g | Andebryststeg |
| 3 spsk | sesamfrø |
| 1 stk | Agurk |
| 3 stk | Forårsløg |
| 1 stk | Spidskål |
| Koriander | |
| Mayonaise | |
| Goma dressing | |
| Salt | |
| Peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft.
- 2
Krydder anden med salt og peber og steg den på skindsiden. Sæt panden i ovnen eller overfør til et ovnfast fad. Steg i ovnen i ca. 30 minutter alt efter størrelse på anden. Lad den hvile 10 min før udskæring.
- 3
Opvarm en pande og rist sesamfrø gyldne. Sæt til side til servering.
- 4
Skræl gulerødder og snit dem i fine stave, snit agurken fint og del lime i både. Snit spidskålet fint.
- 5
Opvarm de glutenfri tortilla som anvist på pakken.
- 6
Server tortilla, and og grønt med limebåde, mayonnaise, gomadressing og frisk koriander.
