Amagermad med æggesalat

Ingredienser

Æggesalat

8 stkæg
2 dlskyr
4 tskhakket løg
4 spskhakket purløg
4 tskkapers
1 tskkarry
1 tskgroft salt

Tilbehør

500 gcherrytomater
1 stkagurk
200 gfuldkornssandwichbrød
200 gfuldkornsrugbrød

Tilberedning

  • 1

    Kog æggene i ca. 8 minutter, afkøl og skær dem i tern.

  • 2

    Rens løg og skyl purløg.

  • 3

    Rør skyr med hakket løg, purløg og kapers. Vend æggene i og smag til med lidt karry, groft salt og peber.

  • 4

    Fordel æggesalaten mellem rugbrød og sandwichbrød og skær i trekanter på skrå.

  • 5

    Server med cherrytomater og agurk i stave.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Amagermad med æggesalat