Opskrifter i sortiment

Lørdagskylling (eller torsk) med romesco sauce, aubergine- og bønneragout samt bagte kartofler

Clafoutis med blåbær og luftig hvid chokoladecreme med citron

Squash med BBQ

Mørksej i fad med grøntsager, kokosmælk og rød karry

Minestronesuppe med bønner og ristet brød

Glutenfri groft brød

Glutenfri kernebrød

Stegte skrubber med spidskål, hasselnødder og soya

Dadelsnack med appelsin og sesam

Knækbrød med fuldkornsmel og kerner

Krydrede nødder

Rawbar dyppet i mørk chokolade

Smørstegt torsk med fransk inspireret grøntsagsblanding

Citronfromage

Østers med grillede citroner

Snack gulerødder med balsamico glace

Rugboller med chokolade

Æbler i gele

Risengrød med kanelsukker

Blinis med pisket creme fraiche, citronskal & koldrøget laks