Opskrifter i sortiment

Hornfisk, kartoffelsalat og ærter

Teriyakilaks med lynstegte grøntsager og ris

Grillpølser med timiankartofler og bønner. Hertil bearnaisesauce

Tabouleh med spidskål og æg

Frisk pasta med grov tomatsovs og spejlæg

Fyldig rejesalat med madbrød

Kartoffelsuppe med ristede champignoner og rugbrødscroutoner

Grillpølser med små kartofler og coleslaw

Vietnamesisk bahn mi med marineret svinekød og syltede peberfrugter

Stegte svampe med balsamico glace

Hot wings med pommes frites og æblesalat

Omelet med friske grøntsager, bønner og ristet rugbrød

Hvid pizza med kartoffel, rødløg og rosmarin. Hertil gnavegrønt

Fiskedeller serveret med nem kartoffelsalat med dild

Citronmåne med citronglasur

Honningmarinerede kyllingespyd

Glutenfri citronkage med birkes

Skidne æg

Shortbread småkager

Matjes sild med æg & purløg