
Efterårsmad
24 opskrifter

Æbler i gele

Gulerods-/sellerisuppe

Champignonfrikadeller med kidneybønnesalat

Couscous med oksekød, aubergine, squash, porrer og røde bønner

Herregårdskotelet med sauterede æbler, porrer, løg og abrikoser

Jordskokkerisotto

Bagte rodfrugter

Skinkeruller med kartofler og grønt

Lun grønkålssalat med græskarfritter

Hokkaidosuppe med bacon - Diabetesforeningens version

Børnevenlige spinatpandekager med fyld

Mørbradgryde - Diabetesforeningens version

Tunsalat

Rødbede- og peberrodssalat

Krebinetter med ost og rodfrugtmos

Hjemmelavet rødkål

Laks med cremet svampe- og spinatsauce

Champignon i pesto

Medister med æble og rødkålssalat

Mørbrad fyldt med hvidløgsost, soltørrede tomater og svampe