Krebinetter med ost og rodfrugtmos

4 personer

Ingredienser

Krebinetter

500 ghakket grisekød
3 spskrevet ost
2 tskbasilikum
salt
peber
3 spskmel
fedtstof til stegning

Rodfrugtmos

500 gkartofler
300 grodfrugter
1,5 dlmælk
20 gsmør
Peber

Tilberedning

  • 1

    Rør hakket grisekød med revet ost, salt, peber og basilikum. Form til krebinetter.

  • 2

    Vend dem i mel, der er hældt ud på staniol.

  • 3

    Steg dem på panden i fedtstof i ca. 5 minutter på hver side.

Rodfrugtmos

  • 1

    Skær kartofler og rodfrugter ud i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.

  • 2

    Mos dem og tilsæt mælk og fedtstoff. Smag til med salt og peber.

Krebinetter med ost og rodfrugtmos