Krebinetter med ost og rodfrugtmos
4 personer
Ingredienser
Krebinetter
500 g | hakket grisekød |
3 spsk | revet ost |
2 tsk | basilikum |
salt | |
peber | |
3 spsk | mel |
fedtstof til stegning |
Rodfrugtmos
500 g | kartofler |
300 g | rodfrugter |
1,5 dl | mælk |
20 g | smør |
Peber |
Tilberedning
- 1
Rør hakket grisekød med revet ost, salt, peber og basilikum. Form til krebinetter.
- 2
Vend dem i mel, der er hældt ud på staniol.
- 3
Steg dem på panden i fedtstof i ca. 5 minutter på hver side.
Rodfrugtmos
- 1
Skær kartofler og rodfrugter ud i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.
- 2
Mos dem og tilsæt mælk og fedtstoff. Smag til med salt og peber.