Krebinetter med ost og rodfrugtmos
4 personer
Ingredienser
Krebinetter
| 500 g | hakket grisekød |
| 3 spsk | revet ost |
| 2 tsk | basilikum |
| salt | |
| peber | |
| 3 spsk | mel |
| fedtstof til stegning |
Rodfrugtmos
| 500 g | kartofler |
| 300 g | rodfrugter |
| 1.5 dl | mælk |
| 20 g | smør |
| Peber |
Tilberedning
- 1
Rør hakket grisekød med revet ost, salt, peber og basilikum. Form til krebinetter.
- 2
Vend dem i mel, der er hældt ud på staniol.
- 3
Steg dem på panden i fedtstof i ca. 5 minutter på hver side.
Rodfrugtmos
- 1
Skær kartofler og rodfrugter ud i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.
- 2
Mos dem og tilsæt mælk og fedtstoff. Smag til med salt og peber.
