Rødbede- og peberrodssalat
4 personer
Ingredienser
Peberrodssalat
| 1 bakke | salatmix |
| 1 spsk | olivenolie |
| 1 spsk | citronsaft |
| 1 spsk | frisk peberrod |
Rødbedesalat
| 3 stk | rødbede |
| 3 stk | æble |
| 4 spsk | pinjekerner |
Marinade
| 0.5 dl | balsamico |
| 1 spsk | honning |
| 1 spsk | dijonsennep |
| 2 spsk | olivenolie |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Bland peberrodssalaten sammen med olivenolie, citronsaft og peberrod. Læg peberrodssalaten i et fad.
- 2
Skær rødbede i tynde strimler og skær æble i tern. Rist pinjekerner.
- 3
Rør marinaden godt sammen og bland sammen med æble og rødbede.
- 4
Læg rødbedeblandingen oven på salatblandingen og pynt med ristede pinjekerner samt lidt friskrevet peberrod.
