Rødbede- og peberrodssalat
4 personer
Ingredienser
Peberrodssalat
| 1 bakke | salatmix | 
| 1 spsk | olivenolie | 
| 1 spsk | citronsaft | 
| 1 spsk | frisk peberrod | 
Rødbedesalat
| 3 stk | rødbede | 
| 3 stk | æble | 
| 4 spsk | pinjekerner | 
Marinade
| 0.5 dl | balsamico | 
| 1 spsk | honning | 
| 1 spsk | dijonsennep | 
| 2 spsk | olivenolie | 
| salt | |
| peber | 
Tilberedning
- 1Bland peberrodssalaten sammen med olivenolie, citronsaft og peberrod. Læg peberrodssalaten i et fad. 
- 2Skær rødbede i tynde strimler og skær æble i tern. Rist pinjekerner. 
- 3Rør marinaden godt sammen og bland sammen med æble og rødbede. 
- 4Læg rødbedeblandingen oven på salatblandingen og pynt med ristede pinjekerner samt lidt friskrevet peberrod. 
