Rødbede- og peberrodssalat
4 personer
Ingredienser
Peberrodssalat
1 bakke | salatmix |
1 spsk | olivenolie |
1 spsk | citronsaft |
1 spsk | frisk peberrod |
Rødbedesalat
3 stk | rødbede |
3 stk | æble |
4 spsk | pinjekerner |
Marinade
0,5 dl | balsamico |
1 spsk | honning |
1 spsk | dijonsennep |
2 spsk | olivenolie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Bland peberrodssalaten sammen med olivenolie, citronsaft og peberrod. Læg peberrodssalaten i et fad.
- 2
Skær rødbede i tynde strimler og skær æble i tern. Rist pinjekerner.
- 3
Rør marinaden godt sammen og bland sammen med æble og rødbede.
- 4
Læg rødbedeblandingen oven på salatblandingen og pynt med ristede pinjekerner samt lidt friskrevet peberrod.