Hokkaidosuppe med bacon - Diabetesforeningens version
4 personer
Ingredienser
1 stk | hokkaido græskar |
1 spsk | olie |
2 stk | løg |
4 fed | hvidløg |
20 g | ingefær |
5 g | karry |
0,5 stk | knoldselleri |
6 stk | tomater |
3 stk | gulerod |
1 stk | grøntsagsbouillon |
Tilbehør
fuldkornsflutes | |
150 g | mager bacon, f.eks. kalkunbacon |
Tilberedning
Hokkaidosuppe
- 1
Vask hokkaido græskaret og del det i to. Det skal ikke skrælles. Fjern kernerne og skær græskarkødet i tern.
- 2
Vask og skræl de øvrige grøntsager (også tomaterne). Skær i tern.
- 3
Varm løg i olie i gryden, til de bliver klare i farven. Tilsæt hvidløg og karry og lad det simre i et par minutter.
- 4
Tilsæt de øvrige grøntsager, krydderier og bouillon. Lad det hele småkoge i 30 minutter.
- 5
Lad suppen køle inden den blendes. Varm derefter suppen op igen.
Tilbehør
- 1
Steg baconternene i en gryde og læg dem på et stykke køkkenrulle, når de er færdigstegte. Gem dem til anretningen.
- 2
Varm brød efter anvisning på pakken.
- 3
Servér suppen pyntet med de stegte bacontern og med fuldkornsbrød til.
Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.