Skinkeruller med kartofler og grønt

4 personer

Ingredienser

Skinkeruller

110 gløg
140 gsquash
300 ghakket gris og kalv
0,5 tsksalt
peber
4 skiverlufttørret skinke

Tilbehør

700 gkartofler
4 tskflydende fedtstof
10 stkforårsløg
400 ggrønne bønner
persille
salt
peber

Tilberedning

Skinkeruller

  • 1

    Riv løg og squash groft.

  • 2

    Rør kødet med løg, squash og krydderier. Form farsen til aflange ruller, og rul en skive skinke om hver.

  • 3

    Skær kartoflerne i kvarte, og steg dem i fedtstoffet i ca. 10 minutter. Vend i dem nogle gange. Krydr med salt og peber.

  • 4

    Kom skinkerullerne på samme pande, og lad dem stege i 15-20 minutter til de er gennemstegte. Vend både ruller og kartofler flere gange.

  • 5

    Skær forårsløg i stykker a ca. 1 centimeter.

  • 6

    Halver bønnerne, hvis de er lange.

  • 7

    Tilsæt forårsløg og bønner, når der er ca. 5 minutter af stegetiden tilbage.

  • 8

    Hak persillen, og tilsæt den. Smag retten til med salt og peber.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Skinkeruller med kartofler og grønt