Skinkeruller med kartofler og grønt
4 personer
Ingredienser
Skinkeruller
| 110 g | løg |
| 140 g | squash |
| 300 g | hakket gris og kalv |
| 0.5 tsk | salt |
| peber | |
| 4 skiver | lufttørret skinke |
Tilbehør
| 700 g | kartofler |
| 4 tsk | flydende fedtstof |
| 10 stk | forårsløg |
| 400 g | grønne bønner |
| persille | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Riv løg og squash groft.
- 2
Rør kødet med løg, squash og krydderier. Form farsen til aflange ruller, og rul en skive skinke om hver.
- 3
Skær kartoflerne i kvarte, og steg dem i fedtstoffet i ca. 10 minutter. Vend i dem nogle gange. Krydr med salt og peber.
- 4
Kom skinkerullerne på samme pande, og lad dem stege i 15-20 minutter til de er gennemstegte. Vend både ruller og kartofler flere gange.
- 5
Skær forårsløg i stykker a ca. 1 centimeter.
- 6
Halver bønnerne, hvis de er lange.
- 7
Tilsæt forårsløg og bønner, når der er ca. 5 minutter af stegetiden tilbage.
- 8
Hak persillen, og tilsæt den. Smag retten til med salt og peber.
Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
