Bagte rodfrugter

4 personer

Ingredienser

0,5 stkknoldselleri
2 stkrødbede
0,25 stkrødkål
1 stkløg
1 bundttimian
1,5 dlhvidvinseddike
1 dlolie til stegning
sukker
salt
peber
100 gpinjekerner
1 dlgræsk yoghurt
0,5 bundtbasilikumblade

Tilberedning

  • 1

    Skær alle grøntsager groft.

  • 2

    Hæld eddike og olivenolie over grøntsagerne og drys med sukker, salt og peber.

  • 3

    Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200° i ca. 15 minutter.

  • 4

    Tag fadet ud, vend grøntsagerne rundt og dæk retten til med sølvpapir. Sæt retten i ovnen igen og skru ned på 180°. Bag videre i ca. 30 minutter.

  • 5

    Rist pinjekernerne på en middelvarm pande og drys med lidt salt.

  • 6

    Tag retten ud af ovnen, drys pinjekerner over grøntsagerne og pynt med græsk yoghurt og basilikumblade.

Bagte rodfrugter