Bagte rodfrugter
4 personer
Ingredienser
0,5 stk | knoldselleri |
2 stk | rødbede |
0,25 stk | rødkål |
1 stk | løg |
1 bundt | timian |
1,5 dl | hvidvinseddike |
1 dl | olie til stegning |
sukker | |
salt | |
peber | |
100 g | pinjekerner |
1 dl | græsk yoghurt |
0,5 bundt | basilikumblade |
Tilberedning
- 1
Skær alle grøntsager groft.
- 2
Hæld eddike og olivenolie over grøntsagerne og drys med sukker, salt og peber.
- 3
Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200° i ca. 15 minutter.
- 4
Tag fadet ud, vend grøntsagerne rundt og dæk retten til med sølvpapir. Sæt retten i ovnen igen og skru ned på 180°. Bag videre i ca. 30 minutter.
- 5
Rist pinjekernerne på en middelvarm pande og drys med lidt salt.
- 6
Tag retten ud af ovnen, drys pinjekerner over grøntsagerne og pynt med græsk yoghurt og basilikumblade.