Bagte rodfrugter
4 personer
Ingredienser
| 0.5 stk | knoldselleri |
| 2 stk | rødbede |
| 0.25 stk | rødkål |
| 1 stk | løg |
| 1 bundt | timian |
| 1.5 dl | hvidvinseddike |
| 1 dl | olie til stegning |
| 100 g | pinjekerner |
| 1 dl | græsk yoghurt |
| 0.5 bundt | basilikumblade |
| sukker | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Skær alle grøntsager groft.
- 2
Hæld eddike og olivenolie over grøntsagerne og drys med sukker, salt og peber.
- 3
Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200° i ca. 15 minutter.
- 4
Tag fadet ud, vend grøntsagerne rundt og dæk retten til med sølvpapir. Sæt retten i ovnen igen og skru ned på 180°. Bag videre i ca. 30 minutter.
- 5
Rist pinjekernerne på en middelvarm pande og drys med lidt salt.
- 6
Tag retten ud af ovnen, drys pinjekerner over grøntsagerne og pynt med græsk yoghurt og basilikumblade.
