Opskrifter i sortiment

Hytteost-dip med urter

Lørdagskylling (eller torsk) med romesco sauce, aubergine- og bønneragout samt bagte kartofler

Minestronesuppe med bønner og ristet brød

Glutenfri groft brød

Glutenfri kernebrød

Dhal med raita og ris

Stegte skrubber med spidskål, hasselnødder og soya

Knækbrød med fuldkornsmel og kerner

Krydrede nødder

Smørstegt torsk med fransk inspireret grøntsagsblanding

Lårsteak med teriyaki og grøntsagsbund

Lårfilet med brune ris og chimichurri

Citronfromage

Østers med skalotteløg og rødvinseddike

Østers med bacon, krydderurtesalat og granatæble

Østers med grillede citroner

Snack gulerødder med balsamico glace

Grillstegte kyllingelårsteaks med kartofler, tomat salsa og mynte creme

Æbler i gele

Røget laks med dildkartofler og creme fraiche