Pokebowl med kylling

4 personer

Ingredienser

320 g”Poke & Sushi ris”
3 poserTeriyaki
3 spsksmagsneutral olie
700 gkyllinge lårsteaks
3 stkgulerødder
0.5 stkspidskål
2 stkspisemoden avocado
0.5 glassyltede rødløg
1 stklime
Flagesalt

Tilberedning

  • 1

    Kog ”Poke & sushi risene” efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Mens risene koger, marineres og steges kyllinge lårsteaksene. Vend lårsteaksene i den ene pose teriyaki sauce og steg dem i smagsneutral olie, indtil de er gennemstegte.

  • 3

    Lad risene køle let af, og kom dem i en skål. Skær den stegte teriyaki kylling ud og anret på toppen af risene sammen med fintsnittet spidskål, syltede rødløg, avocado og gulerod. Drys gerne flagesalt på toppen til afslutning og server med et kvart stykke lime til.

Pokebowl med kylling