Gulerødder med dukkah
Ingredienser
| 500 g | gulerødder |
| 1 pose | dukkah |
| olivenolie | |
| 1 stk | øko citron + skal |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Kom en gryde med letsaltet vand på komfuret, og bring den i kog.
- 2
Mens vandet bringes i kog, skrælles gulerødderne og top/bund skæres af.
- 3
Kog gulerødderne møre i det letsaltede vand. De skal have cirka 10 minutter, men hold gerne øje med dem mens de koger, de skal ikke være udkogte, men lige præcist møre.
- 4
Når gulerødderne er kogt møre, tages de op og afkøler et par minutter. Gulerødderne skæres ud i store tern mens de er varme og vendes med olivenolie, citronskal + saft, salt, et lille drys peber og posen med dukkah.
Tip: Serér gerne gulerødderne med fintsnittet persille.
