Gulerødder med dukkah

Ingredienser

500 ggulerødder
1 posedukkah
olivenolie
1 stkøko citron + skal
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Kom en gryde med letsaltet vand på komfuret, og bring den i kog.

  • 2

    Mens vandet bringes i kog, skrælles gulerødderne og top/bund skæres af.

  • 3

    Kog gulerødderne møre i det letsaltede vand. De skal have cirka 10 minutter, men hold gerne øje med dem mens de koger, de skal ikke være udkogte, men lige præcist møre.

  • 4

    Når gulerødderne er kogt møre, tages de op og afkøler et par minutter. Gulerødderne skæres ud i store tern mens de er varme og vendes med olivenolie, citronskal + saft, salt, et lille drys peber og posen med dukkah.

Tip: Serér gerne gulerødderne med fintsnittet persille.
Gulerødder med dukkah