Glutenfri kransekage

Ingredienser

Kransekager

250 gmarcipan
60 gæggehvide
40 gflormelis
40 gpistaciekerner uden skal

Pistacie overtræk

125 ghvid chokolade, uden gluten
30 gpistaciekerner uden skal

Tilberedning

Kransekager

  • 1

    Blend pistacienødder til fint mel i minihakker.

  • 2

    I en skål blandes pistacienødderne med marcipan, flormelis og æggehvide.

  • 3

    Form til trekanter på ca. 5-6 cm lange.

  • 4

    Lad dem tørre i ca. 30 min.

  • 5

    Med våde hænder formes de til trekanter.

  • 6

    Bag i opvarmet ovn på 180° varmluft i 8-10 minutter.

  • 7

    Lad dem køle af på en bagerist.

Pistacie overtræk

  • 1

    Blend de resterende pistaciekerner groft.

  • 2

    Smelt chokoladen over vandbad.

  • 3

    Dyp enderne af kransekagerne i chokolade og vend dem i blendet pistacienødder.

De kan opbevares i en lufttæt beholder.
Glutenfri kransekage