Glutenfri kransekage
Ingredienser
Kransekager
| 250 g | marcipan |
| 60 g | æggehvide |
| 40 g | flormelis |
| 40 g | pistaciekerner uden skal |
Pistacie overtræk
| 125 g | hvid chokolade, uden gluten |
| 30 g | pistaciekerner uden skal |
Tilberedning
Kransekager
- 1
Blend pistacienødder til fint mel i minihakker.
- 2
I en skål blandes pistacienødderne med marcipan, flormelis og æggehvide.
- 3
Form til trekanter på ca. 5-6 cm lange.
- 4
Lad dem tørre i ca. 30 min.
- 5
Med våde hænder formes de til trekanter.
- 6
Bag i opvarmet ovn på 180° varmluft i 8-10 minutter.
- 7
Lad dem køle af på en bagerist.
Pistacie overtræk
- 1
Blend de resterende pistaciekerner groft.
- 2
Smelt chokoladen over vandbad.
- 3
Dyp enderne af kransekagerne i chokolade og vend dem i blendet pistacienødder.
De kan opbevares i en lufttæt beholder.
