Alle opskrifter

Hytteost-dip med urter

Letsaltet laks med dildstuvede kartofler

Lørdagskylling (eller torsk) med romesco sauce, aubergine- og bønneragout samt bagte kartofler

Clafoutis med blåbær og luftig hvid chokoladecreme med citron

Squash med BBQ

Minestronesuppe med bønner og ristet brød

Glutenfri groft brød

Glutenfri kernebrød

Dhal med raita og ris

Stegte skrubber med spidskål, hasselnødder og soya

Dadelsnack med appelsin og sesam

Knækbrød med fuldkornsmel og kerner

Krydrede nødder

Rawbar dyppet i mørk chokolade

Smørstegt torsk med fransk inspireret grøntsagsblanding

Lårsteak med teriyaki og grøntsagsbund

Lårfilet med brune ris og chimichurri

Citronfromage

Østers med skalotteløg og rødvinseddike

Østers med bacon, krydderurtesalat og granatæble