Opskrifter i sortiment

Shortbread småkager

Matjes sild med æg & purløg

Hønsesalat med kylling & karse

Broccoli crudités med balsamico glace

Kødboller med sorte bønner, tomat & ris

Spicy kyllingesuppe med kokosmælk, nudler & æg

Hveder

Salat med fuldkornsris, soya/honningmarineret kylling & sesam

Bønnesalat med quinoa & kikærtecreme

Speltkerner med hjertesalat, feta & grønne asparges

Couscous, bagt græskar & peberfrugtcreme

Fastelavnsbolle med mascarpone, appelsinmarmelade & vaniljefløde

Grydestegt blomkål med Hoisin

Stegt torsk med rød karry, kokos og nudler

Bagt mørksej med sorte oliven og ratatouille

Fuldkornstærte med ratatouille og hytteost

Avokado og tomatvinaigrette

Hytteost-dip med urter

Letsaltet laks med dildstuvede kartofler

Lørdagskylling (eller torsk) med romesco sauce, aubergine- og bønneragout samt bagte kartofler