Alle opskrifter

Glaseret hamburgerryg med dampet grønt og kartofler

Hel kylling med timian og honning

Pandekager

Krydret tomatsuppe med kidneybønner og basilikumolie

Kyllingeinderfilet med tomatlasagne og salat

Ribeye med rødvinssauce og garniture

Paneret flæsk med persillesauce

Oksemørbrad med bagte hvidløg, tomater og rødvinssauce

Blomkålssuppe med bacon og pinjekerner

Pita med kylling og karrydressing

Mørbrad fyldt med hvidløgsost, soltørrede tomater og svampe

Pita-pizza

Pizza med skinke og gorgonzola

Helstegt rødspætte med rejer i asparges

Bagt spidskål med teriyaki glaze

Stegte rødspættefileter med kartofler, persillesovs og spidskålsalat

Grillet havkat i folie

Risotto med svampe

Forloren hare

Helstegt mørbrad i baconsvøb