Vegetariske ciabattabrød med falafel og cremet yoghurt
4 personer
Ingredienser
1 pakke | veganske falafler |
2 stk | ciabattabrød |
120 ml | yoghurt naturel |
1 pose | spinat |
1 stk | squash |
30 g | soltørrede tomater |
basilium | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 180°.
- 2
Bland yoghurt med lidt af de finthakkede soltørrede tomater og basilikumblade eller andet krydderi. Tilsæt salt og peber og sæt i køleskab indtil servering.
- 3
Sæt falaflerne i ovnen i ca. 11-13 minutter. Brødet sættes i ovnen 6 minutter efter, falaflerne er kommet ind.
- 4
Riv squash i tynde strimler og bland det sammen med resten af de soltørrede tomater og steg det hele på en pande.
- 5
Fyld derefter brødene med falafler, squashblandingen, spinat og yoghurtdressing.