Fasanfilet med provencalsk pasta
4 personer
Ingredienser
4 stk | fasanfilet |
60 g | bacon |
0,5 l | fløde |
1 bundt | oregano |
1 spsk | tranebær |
200 g | basilikum |
1 stk | økologisk citron |
1 spsk | muskatnød |
500 g | pastaskruer |
salt | |
peber | |
olie til stegning |
Tilberedning
- 1
Krydr fasanfileterne med salt og peber. Steg fasanfileterne sammen med baconskiver i en høj pande med lidt olie. Lad stege i 3-4 minutter på hver side.
- 2
Tag baconskiverne af panden, når de er sprøde og gyldne. Tag fasanfileterne af panden og lad dem hvile.
- 3
Kog pasta efter anvisning på pakken, men hæld vandet fra pastaen, når der er 5 minutter tilbage.
- 4
Riv citronskal og muskatnød.
- 5
Mens pastaen koger, tilsættes fløde, oregano, tranebær, oliven, citronskal og muskatnød i en ny gryde. Lad det hele koge op og kog saucen ind til det halve.
- 6
Når vandet fra pastaen er hældt fra, vendes saucen sammen med pastaen og simrer videre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- 7
Anret fasanfileterne på tallerkener sammen med provencalsk pastaret. Servér straks.