Fasan a la orange
4 personer
Ingredienser
| 4 stk | fasanfilet |
| 2 stk | rødløg |
| 4 stk | appelsin |
| 1 stk | fennikel |
| 1 pakke | bacon i tern |
| 100 g | cashewnødder |
| 2 dl | hvidvin |
| 4 dl | appelsinjuice |
| 150 g | ingefær |
| 1 dåse | kikærter |
| 0.25 bundt | rosmarin |
| olie til stegning |
Tilberedning
- 1
Opvarm en pande med lidt olie. Skær rødløg i skiver. Skær appelsinerne i skiver uden skal og snit fennikel fint.
- 2
Steg fasanfilterne ved høj varme i 3 minutter på hver side, sammen med rødløg og bacon. Tag fasanfileterne af panden og lad dem hvile.
- 3
Tilsæt cashewnødder, hvidvin, appelsinjuice, ingefær og kikærter. Vend det hele godt rundt.
- 4
Tilsæt appelsinstykker, rosmarin samt fennikel og lad det hele simre med i 5 minutter.
- 5
Anret en fasanfilet på hver tallerken sammen med appelsin blandingen. Serverés straks.
