Fasan a la orange

4 personer

Ingredienser

4 stkfasanfilet
2 stkrødløg
4 stkappelsin
1 stkfennikel
1 pakkebacon i tern
100 gcashewnødder
2 dlhvidvin
4 dlappelsinjuice
150 gingefær
1 dåsekikærter
0,25 bundtrosmarin
olie til stegning

Tilberedning

  • 1

    Opvarm en pande med lidt olie. Skær rødløg i skiver. Skær appelsinerne i skiver uden skal og snit fennikel fint.

  • 2

    Steg fasanfilterne ved høj varme i 3 minutter på hver side, sammen med rødløg og bacon. Tag fasanfileterne af panden og lad dem hvile.

  • 3

    Tilsæt cashewnødder, hvidvin, appelsinjuice, ingefær og kikærter. Vend det hele godt rundt.

  • 4

    Tilsæt appelsinstykker, rosmarin samt fennikel og lad det hele simre med i 5 minutter.

  • 5

    Anret en fasanfilet på hver tallerken sammen med appelsin blandingen. Serverés straks.

Fasan a la orange