Karrysuppe
4 personer
Ingredienser
2 bakker | champignon |
1 stk | broccoli |
2 bundter | forårsløg |
2 stk | løg |
7 stk | hvidløg |
2 spsk | ingefær |
3 dåser | kokosmælk |
0,5 glas | rød karrypasta |
0,5 l | hønsefond |
1 tsk | sambal oelek |
2 spsk | karry |
Tilberedning
- 1
Skyl og klargør alle grøntsagerne. Hak løg, hvidløg og ingefær. Halver champignon og fordel broccoli i buketter.
- 2
Tilsæt alle ingredienser til en gryde, undtagen broccoli og forårsløg. og kog sammen. Start med et par skefulde rød karrypasta og smag til, så suppen får en passende styrke.
- 3
Skru ned og lad retten simre i en halv time.
- 4
Tilsæt broccoli og forårsløg og lad retten simre i 5 minutter.
- 5
Pynt evt. med koriander. Servér straks.