Karrysuppe

4 personer

Ingredienser

2 bakkerchampignon
1 stkbroccoli
2 bundterforårsløg
2 stkløg
7 stkhvidløg
2 spskingefær
3 dåserkokosmælk
0,5 glasrød karrypasta
0,5 lhønsefond
1 tsksambal oelek
2 spskkarry

Tilberedning

  • 1

    Skyl og klargør alle grøntsagerne. Hak løg, hvidløg og ingefær. Halver champignon og fordel broccoli i buketter.

  • 2

    Tilsæt alle ingredienser til en gryde, undtagen broccoli og forårsløg. og kog sammen. Start med et par skefulde rød karrypasta og smag til, så suppen får en passende styrke.

  • 3

    Skru ned og lad retten simre i en halv time.

  • 4

    Tilsæt broccoli og forårsløg og lad retten simre i 5 minutter.

  • 5

    Pynt evt. med koriander. Servér straks.

Karrysuppe