Glutenfri chokoladeboller
Ingredienser
15 g | gær |
220 g | lunken vand |
1 pose | glutenfri melblanding |
1,5 tsk | sukker |
10 g | olie |
75 g | glutenfri chokolade |
1 stk | æg til pensling |
Tilberedning
- 1
Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt sukker og olie.
- 2
Ælt dejen i 2-3 minutter på en røremaskine ved middelhastighed eller grundigt med hænderne, mens du tilsætter burgerbolle blanding.
- 3
Hak chokolade groft og tilsæt til dejen.
- 4
Form dejen til boller med fugtige hænder. Placer bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 45-50 minutter.
- 5
Pensel bollerne med et sammenrørt æg.
- 6
Opvarm ovnen på 200° varmluft. Bag bollerne i 12-15 minutter, eller indtil de begynder at tage farve.