Glutenfri chokoladeboller

Ingredienser

15 ggær
220 glunken vand
1 poseglutenfri melblanding
1,5 tsksukker
10 golie
75 gglutenfri chokolade
1 stkæg til pensling

Tilberedning

  • 1

    Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt sukker og olie.

  • 2

    Ælt dejen i 2-3 minutter på en røremaskine ved middelhastighed eller grundigt med hænderne, mens du tilsætter burgerbolle blanding.

  • 3

    Hak chokolade groft og tilsæt til dejen.

  • 4

    Form dejen til boller med fugtige hænder. Placer bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket et lunt sted i 45-50 minutter.

  • 5

    Pensel bollerne med et sammenrørt æg.

  • 6

    Opvarm ovnen på 200° varmluft. Bag bollerne i 12-15 minutter, eller indtil de begynder at tage farve.

Glutenfri chokoladeboller