Popcakes

12 stk

Ingredienser

250 gkold marcipan
250 gsukker
150 gblødt smør
4 stkæg
1 stkvaniljestang
130 gmel
150 ghvid chokolade
Rosa kagestøv
Guld kagestøv

Tilberedning

  • 1

    Tænd ovnen på 180° almindelig ovn.

  • 2

    Pisk sukker og smør blødt og luftigt.

  • 3

    Riv marcipanen groft på et rivejern og tilsæt til dejen.

  • 4

    Skrab vaniljen fra vaniljestanden. Tilsæt vanilje og ét æg af gangen.

  • 5

    Tilsæt mel, og rør godt sammen. Hæld dejen i en smurt springform. Bank den let mod bordet, så dejen fordeler sig.

  • 6

    Bag kagen i ovnen i 50 minutter. Tag kagen ud af ovnen og af formen, og lad den køle af.

  • 7

    Form små kugler af kagedejen i ens størrelser, og sæt dem på en strikkepind eller lign., så de er klar til at blive dyppet i chokolade.

  • 8

    Smelt chokoladen forsigtigt. Dyp kuglerne heri og drys herefter med kagestøv i valgfri farve.

  • 9

    Stil til tørre. Fx stik pinden med kage på i kopper eller skåle med sukker i.

  • 10

    Bind herefter små sløjfer på.

Popcakes