Meget mere discount

I REMA 1000 arbejder vi hver dag på at tilbyde dig et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til lave priser. Det er vigtigt for os, at vores udvalg af varer dækker dit behov som kunde, så vi kan være med til at løse logistikken med hurtige indkøb i en travl hverdag.

Kvalitet er et af vores nøgleord, og derfor tester og prøvesmager vi samtlige produkter, inden de kommer i vores sortiment. Vi tester også varerne løbende, efter de er landet på vores hylder. Vi arbejder altid på, at du kan finde de bedste produkter på hylden, uanset om du ønsker at handle billigt, økologisk, sundt, allergivenligt eller lokalt.

Friskhed er også et fokuspunkt. Det betyder blandt andet, at vi dagligt modtager frisk frugt og grønt direkte fra gartnerierne, så du kan være sikker på at få frisk frugt og grønt med hjem, hver gang du handler.

Vi er en discountkæde, der har en holdning til de varer, vi sælger. Det betyder, at vi lægger meget vægt på at sikre, at vores varer bliver produceret ordentligt og etisk forsvarligt med stor hensyntagen til dyr, mennesker og miljø.