DANSK OKSEKØD
Vores oksekød er kød af højeste kvalitet, og vi forsikrer dig, at kødet altid er friskpakket. I REMA 1000 er oksekødet hakket og pakket af 1. generations dansk oksekød, hvilket betyder, at kødet ikke først har ligget i køleboksen som steg, bøffer, tern eller andet, inden det til sidst ender som hakket kød.
Kødet er produceret i Danmark under overvågning af de danske fødevaremyndigheder og efter dansk fødevarelovgivning. Desuden er dyrene, som anvendes til vores oksekød, født og opdrættet under ordnede forhold. Det er din sikkerhed for høj kvalitet og fødevaresikkerhed, da de danske fødevaremyndigheder er blandt de strengeste i verden.
DANSK KYLLING OG FJERKRÆ
I REMA 1000 er vi stolte af at kunne sige, at vi tilbyder dansk kvalitetskylling. Alt vores kyllingekød stammer fra kyllinger, som er klækket og opvokset hos udvalgte landmænd i Danmark. Kyllingerne har levet i en varm, tør stald med mulighed for at gå frit rundt og skrabe i frisk strøelse, ligesom de har kunnet spise og drikke efter behov og har fået masser af hvile, da lyset i stalden slukkes otte timer i døgnet.
Landmændene har ansvaret for dyrenes trivsel og sørger løbende for at teste kyllingerne. Derfor er både fødevaresikkerheden og sporbarheden i verdensklasse, hvilket de danske fødevaremyndigheder også er med til at garantere gennem deres overvågning.
I vores sortiment har vi ligeledes fritgående kyllinger fra Rokkedahl samt fritgående landænder.
DANSK KALV OG UNGKVÆG
Vores danske ungkvæg er opdrættet med det formål at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Det kød vi anvender til vores produkter, kommer fra dyr, som er født og opvokset hos danske landmænd. Dyrene er maksimalt 24 måneder gamle, når de slagtes. Det er din garanti for mørt og saftigt kød – hver gang.
DANSK GRIS
I REMA 1000 tilbyder vi hver dag et bredt udvalg af lækre grisekødsprodukter.
Vores grisekød kommer fra grise, som er både født og opvokset i Danmark. Grisene slagtes, opskæres og pakkes også i Danmark. Ved slagtning vejer grisene i gennemsnit 80-82 kg. Det sikrer blandt andet en høj kødprocent samt en god fordeling mellem kød og fedtmarmorering, så du vil opleve at få kød af højeste kvalitet med hjem.
I vores sortiment har vi også Frilandsgrise fra Peter & Lene.
SUPREME
I REMA 1000 har vi en række lækre udskæringer i Supreme serien. Udskæringerne er fra fritgående kødkvæg fra racerne Hereford og Angus, født og opvokset på de store åbne græssletter i Uruguay, hvor det milde klima gør det muligt for dyrene at leve ude året rundt. Det er den gode fedtmarmorering, som giver den unikke smag og saftighed, og modningen på minimum 28 dage er med til at gøre kødet endnu mere lækkert.