Fisk

Ca. 85 % af alle solgte fisk og skaldyr i REMA 1000 fanget bæredygtigt eller opdrættet ansvarligt. Det er en milepæl, som vi er stolte af!

Lækker fisk i REMA 1000

I REMA 1000 kalder vi vores egen serie af lækker fisk for: "FISK". Hver dag kan du finde et varieret udvalg af frisk fisk direkte fra de danske fiskeauktioner – blandt andet rødspætter og torsk af højeste kvalitet. Efter endt auktion fileteres og pakkes fiskene, hvorefter de transporteres direkte til din lokale REMA 1000. Det er din garanti for frisk fisk i indkøbskurven. 

Vores laks kommer fra norsk havbrug og er mærket Superior, hvilket vidner om fisk af den fineste kvalitet. Både den finthakkede fiskefars samt laksefarsen er rørt, så den er klar til anvendelse i madlavningen direkte fra pakken – eksempelvis til fiskefrikadeller eller fiskegratin. 

Vores færdige fiskefrikadeller er ligeledes lækre og nemme samt oplagte i en travl hverdag – sammen med et groft stykke brød eller som snack i madpakken. De fås i pakker med enten fire store fiskefrikadeller eller ti mindre laksefrikadeller.

Gå til online sortiment