Wok med oksekød i østerssauce
4 personer
Ingredienser
Wok
600 g | ungkvæg i tern |
2 stk | rødløg |
4 fed | hvidløg |
2 spsk | ingefær |
1 stk | broccoli |
1 pose | slikærter |
1 spsk | karry |
3 dl | østerssauce |
4 dl | hvide bønner |
Topping
1 bundt | koriander |
1 stk | chili |
Tilberedning
- 1
Læg bønnerne i blød i vand dagen før. Sigt derefter bønnerne for væde.
- 2
Kog bønnerne i rigeligt letsaltet vand i en time. Væden sigtes fra og hældes tilbage i en skål.
- 3
Skyl broccoli, slikærter, koriander og chili.
- 4
Skær rødløg og chili i skiver. Hak ingefær og hvidløg fint. Skær broccoli i mindre buketter.
- 5
Opvarm en wokpande med olie. Steg kødet med karry ved meget høj varme i wok i et minut.
- 6
Tag kødet op. Tilsæt alle øvrige ingredienser til panden, inkl. de kogte hvide bønner. Tilsæt kødet og sautér i ca. 5 minutter.
- 7
Tilsæt koriander og chili skåret i skiver. Servér straks.